Wallcovering 

Koeiesteyn Design bekleedt ook muren en ramen "wallcovering". We werken samen met een vast team voor de uitvoering hiervan. De ontwerpen maken wij in overleg met de klant. Voor een bedrijf wordt vaak het logo gebruikt of de huisstijl. Maar soms verzinnen we iets compleet anders, iets verrassends en dat is wat de klanten zal opvallen! De folies die we gebruiken hangen af van de achtergrond, is het binnen of buiten etc. We werken ook met textiel en plaatmateriaal.


Wij vinden het  belangrijk jouw wensen en onze visie en expertise te combineren om zo tot een goed eindresultaat te komen. Denk nooit dat het niet kan, er zijn vele materialen en mogelijkheden voor Wallcovering.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom kijken in de showroom.

Wij doen dit uiteraard ook voor particulieren. Een prachtige fotowand in je woonkamer, of een lambrizering met een collage van vakantiefoto's in de gang?  Wij maken het waar. Hieronder een impressie van eerder werk.

Vanaf nu kan je bellen of appen voor een winkel
afspraak: open vanaf
woensdag 3 maart
0651 385689

© 2021 by Koeiesteyn-Design. All rights reserved.

Koeiesteyn-Design adres: Molendijk 10 - 3235XG Rockanje

Koeiesteyn Design is gevestigd in het pand van wolken en water

 Alle rechten op de foto's en de ontwerpen van deze website behoren toe aan Dinie Barendregt van Koeiesteyn Design en mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt. 

  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic
  • YouTube Classic