Voorbeelden van ontwerpen:

Klik hieronder op een foto ontwerp

voor een vergroting 

Je kent het wel. De familiefoto's. Soms liggen ze ergens nog in een stoffige oude doos. Dat vinden wij zo jammer!


Rond 2010 kwamen wij op het  idee van de Nostalgische Ontwerpen. Dit naar aanleiding van de inboedels die we opkopen voor onze antiek & vintage winkel Koeiesteyn. Daar zitten vaak oude familiefoto's bij. 'Eigenlijk hebben de meeste mensen wel oude familiefoto's. Tekenen en ontwerpen heb ik altijd al leuk gevonden, dus die combinatie met oude foto's is eigenlijk een logisch vervolg hiervan', aldus Dinie. Nu kunnen onze klanten ook hun oude, vaak in fotoalbum geplakte foto's, meenemen zodat wij er een mooi of leuk nostalgisch ontwerp van maken. Een mooi cadeau bij een speciale gelegenheid. Zo blijven oude foto's voorgoed bewaard.

Ook doen we dit inmiddels met nieuwe foto's,

strak en modern.

Er is veel mogelijk.

 

Je kunt het ontwerp op vele materialen laten afdrukken.

Hou je van liever modern? Bekijk dan of het superstrakke aluminium of acrylaat voor jou een juiste keuze is. Door het gebruik van oude familiefoto's spettert de nostalgie er helemaal vanaf, maar past het perfect in een moderne inrichting. In onze showroom vind je vele voorbeelden en hieronder ook een paar. Dus kom kijken en raak geïnspireerd!​ 

Vanaf nu kan je bellen of appen voor een winkel
afspraak: open vanaf
woensdag 3 maart
0651 385689

© 2021 by Koeiesteyn-Design. All rights reserved.

Koeiesteyn-Design adres: Molendijk 10 - 3235XG Rockanje

Koeiesteyn Design is gevestigd in het pand van wolken en water

 Alle rechten op de foto's en de ontwerpen van deze website behoren toe aan Dinie Barendregt van Koeiesteyn Design en mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden gebruikt. 

  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic
  • YouTube Classic
ORG-jongen-studeren