top of page
Over Ons

Dinie Barendregt (rechts) over Koeiesteyn Design:

"Ik was al heel gelukkig dat ik 29 jaar geleden van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken in het antiek. Echter is daar de laatste decennia een dimensie bijgekomen; ontwerpen.​
Dit was een grote hobby totdat ik in 2010 dit eveneens  in werk kon gaan omzetten. Komt goed van pas dat ik vroeger veel getekend heb, oog voor detail en goed kunnen aanvoelen wat de klant wil, daar zit de finesse in. Net dátgene  er in leggen wat het verschil maakt.

Ik hou van muziek, kunst, reizen en lezen, onze artistieke kinderen, Rukkajese nuchterheid, lekker eten met vrienden en natuurlijk geschiedenis en fotografie."

Anne-Roos Radings (links) over Koeiesteyn Design:

"Ik fotografeer al vanaf een zeer jonge leeftijd en heb altijd een verbintenis gevoeld met 'echte' mensen. Ik ben dol op imperfecties dat maakt de mens oprecht en puur. Ik heb de Bachelor opleiding Autonoom aan de Willem de Kooning academie voor beeldende kunsten in Rotterdam voldaan. Daarnaast heb ik al achtjaar mijn eigen onderneming

Capture Life. www.capture-life-now.nl
Ik vind het erg leuk om portretten te maken omdat je elke keer weer wordt bevestigd dat iedereen anders is maar toch hetzelfde. In het begin heb je een bepaald idee van hoe iemand is maar na 1 uur tot 1,5 uur fotograferen zie je toch weer de andere kant en dat is leuk."

bottom of page