Video's

Hieronder zijn een aantal video clips te zien van 

verschillende projecten die wij opgeleverd hebben.

Koeiesteyn-Design was vertegenwoordigd in een mooie pagode tent op de Reehorst Home & Garden Fair 5 en 6 juli 2014.
Er zijn veel voorbeelden te zien van wat je met je (oude) familie foto's kan laten doen. Wij maken ook ontwerpen voor bedrijven, bijvoorbeeld banners en een complete huisstijl.

De Reehorst Home & Garden fair 

Verzorgingstehuis Bernissesteyn

 

In dit filmpje een korte impressie van een facelift die wij hebben ontworpen en toegepast in diverse publieke ruimtes van dit tehuis te Zuidland. Met name in de gangen op de ramen, het winkeltje en het entree. Er zijn kleine renovaties toegepast om het allemaal op te frissen. Ook hebben wij een huisstijl ontwikkeld met als basiskleur oud blauw in div. tinten wat overal weer terug komt. Een enorme 3-deurs schuifkast is opgepimpt met een gigantische bewerkte foto. Zo ook een keukentje dat eigenlijk niet meer meekon is helemaal opgefrist. Kijk er even naar en wellicht is dit ook iets voor uw bedrijf of instelling. Juist met een beperkt budget maak je zo een grote indruk!

 

opdrachtgever: Careyn 
 

Verzorgingstehuis Siloam

 

In dit tehuis in Hoogvliet hebben we 3 grote pilaren bekleed. Het ontwerp is o.a. opgebouwd d.m.v. het gebruik van foto's van de bewoners van Siloam. Ook krantenknipsels en oude ansichtkaarten zijn te zien op deze pilaren in het restaurant. Het geheel is een conversatie stuk geworden voor de bewoners en hun bezoek.
In het filmpje zie je hoe het tot stand is gekomen.

 

opdrachtgever: Zorggroep Rijnmond

Winkelcentrum de Koperwiek

 

In Capelle aan de IJssel hebben we in dit winkelcentrum een entree dusdanig aangpast opdat het publiek ziet welke winkeliers via deze ingang bereikbaar zijn. En zo is het minder saai.

 

opdrachtgever: Van der Vorm Vastgoed b.v.